Национално външно оценяване 2020

Подготовка за Национално Външно Оценяване 2020 в 7-ми клас

     Ето, че месец Август вече е в разгара си и май е дошло време да започнем да се готвим за изпитите, предстоящи през 2019/2020 учебна година. Народа отдавна го е казал – „От далеко, че да е леко“.

    На всички Вас, на които предстои кандидатстване в гимназия или университет, препоръчваме да започнете подготовката най-късно този месец. Ранния старт ще Ви осигури по добри резултати в началото на учебната година, което от своя страна е предпоставка за спокойна и ползотворна подготовка за изпитите. Една слаба оценка в началото е достатъчна да демотивира ученика и се отразява негативно на общия успех. 

национално външно оценяване 2020 meme

     И тази година ще работим по познатия формат – един индивидуален урок през седмицата и един групов през уикенда. Целта е да усвоим необходимите знания индивидуално, а на груповия урок да се упражним чрез решаване на повечко задачи и тестове. От опит знаем, че по този начин се достигат най-добрите резултати.

     Ако имате нужда от помощ, заповядайте при нас. Повече информация можете да намерите на тел. +359885115968 или използвайте формата за контакти.


0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian